eLucra kan voor u uw website ontwikkelen en online brengen. Vanaf de keuze van uw domeinnaam tot het onderhoud van uw site.

Voor de ontwikkeling van uw website gebruiken wij vooral templates om snel te kunnen werken en de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Door deze templates aan te passen maken wij voor u uw eigen website. Dit vergt natuurlijk een goede afstemming zodat wij goed weten wat u in uw website terug wilt zien.

De kosten voor een website zijn ook afhankelijk van wat u wilt. Hoe geavanceerd wilt u uw website, welke aanvullingen heeft u nodig, hoe groot moet de website worden. En natuurlijk ook heel erg belangrijk: wat kunt en wilt u zelf doen.

Om de website online te brengen heeft u een hosting pakket nodig. Dit kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven aanbieden. Hierbij kunnen wij voor u ook het onderhoud van uw website uitvoeren.

U begrijpt dat hiervoor geen vast tarief is te geven. Vult u het aanvraag formulier in, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Hier vindt u alvast enkele voorbeelden van websites welke wij gerealiseerd hebben.